Опанькі: новий нардеп намагається обманути країну?

Опанькі: новий нардеп намагається обманути країну?

Загрузка...

Волонтери організації “Сестра милосердя АТО” наполягають, що не знайомі з 24-річною депутаткою Оленою Кошелєвою, яка запевняє, що працювала у реанімації харківської лікарні.

Організатор і керівник “Сестри милосердя” Ярина Чаговець ще раз заявила, що депутатка бреше. Про що сказала на камеру “Слідство.Інфо”.

На відео Чаговець переконує, що Кошелєва не могла, як вона каже, щодня проходити повз кімнату волонтерів “Сестри милосердя” на шляху до відділення реанімації госпіталю.

Адже вхід на територію лікарні лежить через прохідну, а фотографії волонтерської кімнати на сторінці Олени зроблені в той час, коли волонтери тимчасово перебували в іншому приміщенні.

“Тому ніяк ця людина не могла щодня зустрічатися з нами, проходячи повз нашої кімнати”, – заявила волонтер.

Чаговець також стверджує, що Кошелева ніколи не була членом “Сестри милосердя АТО”. І ніхто з волонтерів цієї організації не знайомий і навіть не бачив в очі нинішню депутатку, яка під час виборчої кампанії називала себе волонтером Харківського військового госпіталю.

“Ніколи цієї дівчини не було ні в нашій волонтерській кімнаті, ні в нашій організації. Ми її не знаємо, я особисто з нею не знайома. І не треба брехати, Олено!” – обурилася волонтерка.