Борислав Розенблат – у ТОП-10 найефективніших народних депутатів

Борислав Розенблат – у ТОП-10 найефективніших народних депутатів

Загрузка...

Народний депутат України від Житомира Борислав Розенблат посів сьоме місце у ТОП-10 парламентарів за кількістю прийнятих законів.

Про це повідомляє прес-служба нардепа.

Відповідне дослідження провели експерти проекту PolitEyes. Автори дослідження враховували тільки результати депутатів, які стали співавторами 15-ти і більше законопроектів.

«Приємно, що експерти проекту PolitEyes оцінили мою роботу та внесли моє прізвище у ТОП-10.Це високий показник, але не привід зупинятися. Я продовжую працювати над законопроектами, які покликані змінити життя українців на краще», – сказав Борислав Розенблат.

«У дослідженні йдеться про 16 чинних законів, проте сьогодні їх більше. За майже три роки роботи у Верховній Раді України Борислав Розенблат став співавтором 119 законопроектів, 20 з яких вже набули чинності», – додають у прес-службі нардепа.

Зауважимо, що Борислав Розенблат посідає 15-місце у рейтингу депутатів VIII скликання, які найактивніше голосують за реформаторські закони.

Довідково:

Проект PolitEyes – інноваційний інструмент для боротьби з популізмом в українській політиці. Прагнення – аби Верховна Рада приймала правильні та корисні для країни рішення. Для цього варто активно привертати увагу суспільства до нагальних проблем, поширювати якісну та зрозумілу аналітику щодо законодавчих змін на стадії їх обговорення.

Як повідомляв Житомир.info, житомирський десантник, якому допомагає «Фонд родини Розенблат», повернувся з Ізраїлю додому.

Житомир.info


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO