24-річна народна депутатша мила коридори у шпиталі

24-річна народна депутатша мила коридори у шпиталі

Загрузка...

Схоже, за депутатством 24-річної харків’янки Олени Кошелєвої, яка прийшла в Раду з партією Олега Ляшка, стоїть донецький горілчаний олігарх та екс-регіонал Павло Климець.

Такий зв’язок простежується, якщо подивитися на те, чим займаються батьки дівчини.

Батько Олени Кошелєв Володимир Павлович є директором Харківського лікеро-горілчаного заводу, засновником якого є ПрАТ “ОЛІМП”. У свою чергу, “ОЛІМП” через свою рідню контролює донецький горілчаний олігарх Павло Климець.

А мати депутатки – Валентина Кошелєва керувала збором акцизу з горілки у Харківській області.

Щодо волонтерства Олени у Харкові, то воно викликає багато запитань. Адже, як вже повідомлялося, про неї не чули відомі усім волонтери.

“Ніколи тут не було такої дівчини, ніколи я не чула про неї. Почала просто ходити і питати, хто така Олена, хто її знає, ніхто її не знає, ми її не знаємо, в нас у списку нашої волонтерської організації. Ми з другого травня тут знаходимося, кожен день без вихідних, такої людини немає і не було”, – заявила волонтер харківського шпиталю Ярина Чаговець.

“Я працювала у тому ж шпиталі, що і Ярина, я її дуже добре знаю. Я вважаю, що це провокація, бо ми щодня зустрічалися у шпиталі, в їх волонтерській кімнаті, але я працювала на 6-му поверсі в реанімації, а вона займалася військовими, які піднялися”, – сказала у коментарі “Громадському ТБ”.