На Донеччині депутат-сепаратист побив брата українського військового

На Донеччині депутат-сепаратист побив брата українського військового

Загрузка...

Відразу до справи. 8.03.2017 р. у селі Золота Нива, Новоселівського району Донецької області 18-річного хлопця побили за те, що його брат пішов служити у ЗСУ.

Його мама розповіла, що били троє людей, одним з яких був депутат селищної ради села Золота Нива – Володимир Тарахтило. Депутат був за організатора. Били з обіцяннями і брата-солдата по поверненню закопати.

Хлопець опинився у лікарні з поламаною виличною кісткою. Мати звернулась у міліцію, але працівниця міліції, Людмила Хора, яка прийшла знімати покази, повідомила мамі, що нападникам нічого не буде, оскільки побиття не спричинило важких наслідків. Перелом – не рахується.

Мати побитого – Надія Добруха каже: нападник відверто хвалиться у селі, що з міліцією всі питання вирішив. І ще гордиться тим, що його брат воює за “ДНР”.

Читайте також: НА МУРАХ МИХАЙЛІВСЬКОГО СОБОРУ З’ЯВИЛАСЯ СТІНА ПАМ’ЯТІ ЗАГИБЛИХ НА ДОНБАСІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Декілька слів про сім’ю потерпілих. Патріоти України. Єдині в селі, хто вивісив на своєму будинку державний та червоно-чорний прапори. Надія Добруха одна виховує шістьох дітей. Старший син цього року пішов служити за контрактом у ЗСУ.

Звертаюсь до журналістів про допомогу. Можливо, якщо справа отримає розголос, місцеві правоохоронці будуть змушені забути про свої домовленості з нападником і він отримає по заслугах. Прошу також працівників СБУ поцікавитись депутатом, який готовий бити та обіцяє знищувати людей за проукраїнську позицію?Надам всі необхідні контакти.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO