У Києві обрали голову Національної спілки журналістів України

У Києві обрали голову Національної спілки журналістів України

Загрузка...

Головою Національної спілки журналістів України обрали Сергія Томіленка в результаті другого туру голосування, до якого вийшов також Олександр Бухтатий.

За нього проголосував 131 делегат з’їзду НСЖУ, який проходить у Києві, повідомляє «Укрінформ».

У з’їзді взяли участь 258 делегатів з різних областей України.

Голову Спілки переобирали шляхом таємного голосування. Всього на цю посаду було висунуто 6 кандидатів: Валерія Бебика, Олександра Бухтатого, Віктора Чамару, Сергія Томіленка, Сергія Омельчука та Гліба Головченка.

Сергій Томіленко виконував обов’язки голови НСЖУ після того, як обраний на з’їзді 24 квітня 2012 року Олег Наливайко 17 березня 2014 року став головою Держкомтелерадіо. До цього він був першим секретарем Спілки.

Томіленко народився 18 березня 1976 року у Черкасах. Засновник і керівник проекту Procherk.info, заслужений журналіст України.

Читайте також: Господар казино йде з посади керівника Держзернової корпорації через проблеми з китайцями

12 років був головним редактором черкаської обласної газети «Нова Доба» (1998-2010 рр.) До того працював заступником головного редактора газети «Молодь Черкащини».

Має вищу математичну освіту. Є випускником Школи сучасної журналістики (IREX ProMedia Україна). Учасник різноманітних навчальних професійних програм. Вивчав роботу місцевих медіа у США (2000), Бельгії-Нідерландах (2000), Китаї (2003) та Грузії (2005). Працював на посаді доцента кафедри журналістики Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького.

Має кваліфікацію тренера з практичної журналістики – випускник програми IREX U-Media «Тренінг для Тренерів». Активно проводить власні семінари та тренінги з практичної журналістики для регіональних журналістів.

Бере активну участь у журналістській громадській діяльності – з 2006 року голова Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України.

У травні 2012 року призначений на посаду Першого секретаря Національної спілки журналістів України.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO