Гібрідна корупція в Україні.

Гібрідна корупція в Україні.

Загрузка...

На днях новообраний кабмін затвердив “переможців” закритого конкурсу по Укрзалізниці та Укрпошті і ті переможці виставили умови своєї праці, по Укрзалізниці оплата 1,5 млн.$, по Укрпошті 750 тисяч $!!!!

Мінекономіка, туди що свою зарплату заклала?

Має бути чітке порівняння: з зарплатою Украінців, посилання на те що він не пов’язує свое життя з батьківщиною і для нього це спосіб заробітку і які гарантів, що саме за гроші платників податку він щось зробить? Вже були такі собі “реформатори”Абрамявічкус, Яресько, Квіташвілі та інші заробітчани які нічого не зробили для Держави але вдало забеспечили себе на все життя за рахунок Украінців.( Абрамявічкус придбав 50 тис.Га нашої землі, Яресько прикупила мережу Інтернет продаж ” розетка”, Квіташвілі очолив лікарську мафію. Це саме стосується і призначенця на ж/д дорогу поляка і нікого не смутив той факт, що йому теж потрібно заплатити 1,5 млн.$ в рік що є приблизно 4млн. В місяць, він пообіцяв привести свою команду заробітчан. (Справка: Польська залізнична дорога одна з найгірших у Европі, вона менша за обсягами в 10 разів ніж Українська). Звідки йому платити 1,5 млн.$ якщо Укрзалізниця збиткова? Платити прийдеться з бюджету держави. Порівняй з лікарнями, освітою і т.і.

Висновок: ці негідники заробили на Україні і тепер вони привели своїх товаришів заробити у бідній країні. Вони ще не полишають надію за безцінь приватизувати обьекти які наші батьки будували кров’ю і потом.
Що Українці дурніші?
Чому ці заробітчани не прийняли Українського громадянства? А саме тому, що іх діти, жінки і батьки живуть в інших державах і нашу країну вони розглядають виключно як спосіб збагачення.
У Украінців е гарне історичне прислів’я- свій, до свого по своє!
В той же час всім відомо, що наша Держава позичає гроші у МВФ і нас вимагають підіймати пенсійний вік, скорочувати робочі місця, підіймати і так не посильні тарифи!

Такі зарплати, це завуальовані хабарі та відкати!

Автор : Роман Давиденко