Корупція в «Укрчастотнагляді» (частина ІІ – не остання) . Фірма, яка виграла...

Корупція в «Укрчастотнагляді» (частина ІІ – не остання) . Фірма, яка виграла тендер на 72 млн бюджетних коштів, дислокується… в підвалі хрущовки

Загрузка...

«Укрчастотнагляд» відмовив компаніям «Хуавей», «Ерікссон», “SI Сenter” та полякам, обравши “вітчизняну фірму”.

“У січні «родинна» фірма екс-голови міграційної служби перемогла на торгах по впровадженню mnp. Це система, коли міняєш мобільного оператора, а номер лишаєш той самий. «Укрчастотнагляд» бортанув «Хуавей», «Ерікссон», поляків. 72 мільйони виграла українська товка «Діалінк», – написала журналістка Аліна Стрижак на своїй сторінці у “Фейсбуці”, передають Патріоти України.

Ми знайшли її у підвалі київської хрущовки. Лампочка Ілліча, дроти зі стелі, облуплені стіни, стіл-стілець. Директор, який слова сказати не може. Двоє співробітників з посвідченнями сбушників.

– Хто у вас власники?

– Гражданє України.

– А де ваші працівники?

– Були і втікли. Вас стісняються.

– Можете показати ваші сертифікати ?

– Можем, но не хочем.

Їх реально перло. Вони поводилися так, наче на нас блакитні капелюшки. На цьому місці мала б бути мораль. Але просто подивіться сюжет. Про те, як народ із міграційної служби прийшов в Укрчастотнагляд, і 72 ляма на чесних і прозорих торгах виграла фірма, засновницею якої ще недавно значилася жінка Радутного.

Увага патріотам и тим, хто хоче підтримати Украіну! Підтримай українский проект –лайк на сторінку!!!

Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Надію Савченко! Тисни лайк та поширюй!

POLITINFO https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Надію Савченко! Тисни лайк та поширюй!