В. САЄНКО: ПСЕВДОАКТИВІСТИ ФЕЙКОВИХ ГО ВІДПРАЦЬОВУЮТЬ ГРОШІ ФАЛЬШИВИМИ АКЦІЯМИ

В. САЄНКО: ПСЕВДОАКТИВІСТИ ФЕЙКОВИХ ГО ВІДПРАЦЬОВУЮТЬ ГРОШІ ФАЛЬШИВИМИ АКЦІЯМИ

Загрузка...

Я звик до того, що на профспілки постійно здійснюють інформаційні атаки і це не дивно, майже 6 млн членів – величезна армія, яку багато хто хотів би взяти під контроль. Утім ми не корилися нікому останні три десятки років, не збираємось прогинатися і тепер.

Все більше останнім часом з‘являється людей, які не здатні і не хочуть працювати, натомість залюбки готові скористатись плодами чужої праці. Особливо ж, коли ти систематично працюєш на користь сотень тисяч людей і всупереч владі та бізнесам.

Взяти хоча б, наприклад, підвищення зарплати в два рази. Сьогодні багато хто приписує собі авторство і ініціативу: мовляв, це ми зажадали настільки вагомого поліпшення соціальних стандартів. Те, що саме Федерація профспілок буквально “дотиснула” уряд, вимагаючи підвищити “мінімалку” до 3200, а потім і до 3700 і продовжує вимагати підвищення прожмінімуму, намагаються сором’язливо замовчувати. А саму ФПУ хоч трошки “підім’яти” під себе. Відщипнути від майна, яке їй по праву належить, наприклад. Це здравниці, курорти, столичні офіси, спортбази і будинки профспілок в регіонах.

Коли не складається грубе рейдерське захоплення, ідеологи “щипків” придумують нові схеми. Щоб усе виглядало майже за Законом, але з неодмінним залученням громадськості. Мовляв, не ми вимагаємо, народ пропонує.

А для переконливості назвемо вас “корупціонерами” чи “кремлівськими посіпаками”.

Щойно ми відновили конструктивну роботу Фонду соцстрахування України та почали реформу Укрпрофздравниці, це почало комусь муляти око.

Але, схоже, у сучасних захисників прав трудового народу інші цілі і завдання. Головне – скористатися гучною назвою “громадської організації” і таким чином залучити “активістів за викликом”.

За такою ж схемою днями під Укрпрофоздоровницею мене зустрічала нова, нікому невідома (як потім вияснилося, щойно зареєстрована – очевидно під одну акцію) геошка. Спрацювали в кращих традиціях жанру, властивого LifeNews та Кісільова. Посміхалися, тисли руки, фотографувалися – а потім на десятку сайтів викинули «під копірку» статтю Саєнко – корупціонер, а народ проти корупції.

Насправді, для мене це чергове свідчення того, що «я и моя команда молодая делаем что-то полезное, мне кажется». Якщо наша робота настільки допікає псевдоактивістам і нібитозахисникам – ми рухаємося в правильному напрямку. І звертати з цього шляху не збираємось.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO